Foto cv 1 okSóc cantant, pianista i pedagoga, formada en els camps de l’educació musical primerenca i de la veu creativa i terapèutica. Vaig obtenir el títol de Professora de Piano al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB, on també vaig cursar el CAP (Certificat d’Aptitud Pedagògica) en l’especialitat de Música. He finalitzat el Grau en Pedagogia musical a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), en l’especialitat de cant.

En els darrers anys els meu interès per les primeres etapes de l’educació musical em porten a conèixer la Music Learning Theory de E. Gordon de la mà del pedagog portuguès Paulo Lameiro. M’especialitzo amb professionals com Beth Bolton (EUA), Paola Anselmi (Itàlia) o Soili Perkiö i Elisa Seppänen (Orff, Finlandia), i obtinc la certificació del Gordon Institute (GIML) en Early Childhood Music a la Universitat de Buffalo (EUA). Sóc Facilitadora de Cant Prenatal i de Community Drum Circles, i també m’he format sota l’enfocament Orff.

Com a formadora, he impartit cursos i conferències al voltant de l’educació musical en la primera infància per Catalunya (UAB, escoles d’estiu d’AEMCAT i Rosa Sensat…) i Amèrica Llatina (Colòmbia, Perú, Brasil, Costa Rica,…), i he fet assessoraments pedagògics en diferents llars d’infants i escoles de primària.

Exerceixo la docència a l’EMM de Mataró, coordinant-hi els programes de Música en família per a l’etapa 0-3, i he participat en projectes de música comunitària (Tralalà, Comusitària, Red de Artes Visuales de Medellín…) i de música i inclusió (Música a l’Abast). El curs 2016-2017 realitzo un any sabàtic a Medellín (Colòmbia), descobrint la seva rica cultura musical i col·laborant en projectes educatius socials i musicals.

Sóc sòcia treballadora de la cooperativa d’educació musical Musicop, i professora col·laboradora d’IGEME (Instituto Gordon de Educación Musical España), amb qui produeixo i publico materials educatius.

Compagino la faceta docent amb la d’intèrpret i cantant en diferents projectes de world music, com el grup de folk-fusió Dealan, i en l’espectacle Concerts per a Nadons (per a infants de 0 a 3 anys).